Team PTL AB

Team PTL AB grundades år 1996. Sedan år 2000 är vi ett IVT-center. IVT har lång erfarenhet av att leverera värmepumpar. Att vi har valt att arbeta med IVT sedan år 2000 innebär en stor produktkännedom och idag erbjuder vi ett brett sortiment av värmepumpar. Vi utför kompletta installationer av värmepumpar och vattenbrunnar på totalentreprenad.

Fokus på dig – före, under och efter installationen

Det finns många fördelar med att byta från annan värmekälla till värmepump, de viktigaste är sänkta värmekostnader och miljövänlig energi.

Genom vårt samarbete, baserat på dina önskemål och vår kompetens, kan du vara säker på att du får en värme- eller vattenanläggning som passar just dina förhållanden. Du kan också vara säker på att du får allra bästa service. Köper du en värme- eller vattenpump genom oss, sker installationen på totalentreprenad, till ett fast pris och med en kontaktperson. Vi gör helt enkelt hela jobbet!

Certifierade

Genom att aktivt delta i utbildningar inom branschen är vi välutbildade och certifierade. Vi är certifierade via Svenska Värmepumpsföreningen enligt SCU 2002/SEV, samt Certifierade Brunnsborrare och vi innehar även Kylcertifikat. Därmed har vi som certifierade installatörer en dokumenterad hög kunskapsnivå inom vårt område.